Pozovite: (20) 625-424 - Mail pijace@pijacepg.me

Pijaca Pobrežje.

O objektu

Tržni centar “Pobrežje” se nalazi u ulici Bratstva i jedinstva. Centar je otvoren 02.04.2008.godine. Izgrađen je na prostoru nekadašnje “Velike pijace”, po modelu javno-privatno partnerstva sa turskom firmom “Gintaš”.

Ovo je najveći objekat ove vrste u Crnoj Gori. Izgrađen je u skladu sa svim važećim propisima i zahtjevima savremenog tržišta. Stalnim investicionim ulaganjima i ulaganjem u tekuće održavanje, pratimo sve nove standarde čime smo postigli da imamo reprezentativan objekat, koji ima bogat sadržaj ponude i gdje se na jednom mjestu mogu zadovoljiti sve potrebe zahtjevnog kupca koji vodi računa o kvalitetu hrane koju konzumira.

Na prizemlju TC“Pobrežje” se nalazi:
– glavni pijačni prostor sa tezgama za prodaju voća i povrća, rasada i slično,
– sektor za prodaju ribe,
– sektor za prodaju sira,
– sektor za prodaju jaja,
– mesara,
– cvjećare,
– poslovni prostori.

U poslovnim prostorima je bogata ponuda roba i usluga i to: poljoprivredna apoteka, zdrava hrana, radionice domaćih torti i kolača, pekara, domaća piletina i ćuretina, burekdžinica, pržionica kafe, crnogorski suhomesnati proizvodi, radionica domaćih kora, ćevabdžinica, prodaja kozmetike i hemije, prodaja štampe i duvana, prodaja i servis mobilnih telefona i još mnogo toga.
Takođe, na šalteru preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ naši sugrađani mogu bez provizije platiti račune za vodu i odvoz smeća.
Posebno vodimo računa o primjeni HACCP standarda, koji su u potpunosti zadovoljeni, kako u pogledu uslova, tako i u pogledu obučenosti svih koji rade na pijaci. To znači da imamo najbolje uslove za bezbjednu prodaju prehrambenih proizvoda.

Sadržaji na spratu objekta:
– tezge,
– poslovni prostori,
– ugostiteljski objekat.

Raznovrsna roba po pristupačnim cijenama su osnovne karakteristike izuzetno bogate ponude na ovoj pijaci. Odjeća i obuća za djecu i odrasle, igračke, plastika, sitnice za kuću, posteljina i peškiri, čarape i veš, autodjelovi, alati, vodovodni i elektro materijal, zavjese i tepisi, prodaja i servis mobilnih telefona, šnajderi-krojači i još mnogo toga.

Detalji objekta

  • Datum 09/04/2015
  • Naziv Pijaca Pobrežje
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...