RADNO VRIJEME PIJACA ZA 21.MAJ

Povodom Dana nezavisnosti, pijace u Podgorici će raditi skraćeno radno vrijeme u četvrtak 21. i petak 22.maja i to:

Zelene pijace od 06 do 15 časova,
Mješovite pijace od 08 do 15 časova.

Kamionska pijaca radi uobičajeno radno vrijeme 24 časa dnevno, dok će pijaca upotrebljavane robe u krugu Stočne pijace će raditi u petak, subotu i neđelju od 06 do 14 časova.

Nakon što su bile zatvorene zbog opasnosti od širenja epidemije korona virusa, pijaca Tuzi ponovo je otvorena juče, dok će pijaca upotrebljavane robe-bivljak u krugu Stočne pijace Bpočeti sa radom u petak 22.maja. Prošlog petka otvorene su pijace mješovite robe na spratu T.C. “Pobrežje” i na spratu Tržnice “Forum”.

Napominjemo da na svim pijacama nastavljamo sa sprovođenjem zaštitnih mjerama koje smo uveli od početka širenja epidemije, a to podrazumijeva jedan ulaz i jedan izlaz iz objekta, dezinfekciju ruku na ulazu, ograničen broj ljudi koji mogu biti istovremeno u objektu, obavezno držanje preporučene fizičke distance od 2 metra i obavezno nošenje zaštitnih maski.

Podsjećamo da “Tržnice i pijace” upravljaju sljedećim pijačnim objektima T.C. “Pobrežje”, zelena pijaca “Bazar”, Tržnica “Forum”, Kamionska pijaca, pijaca Tuzi, Stočna pijaca i pijaca upotrebljavane robe.